Alakformálás - Infrastúdió

A BODY SPACE VACUTHERM napjaink leghatékonyabb és legkorszerűbb alakformáló gépe, beépített infra és vákuum programokkal.
A gép paramétereit (vákuum erősség, gyorsaság) minden Vendégnek személyre szabottan állítjuk be!

A Body Space kezelés csúcs formába hoz, olvasztja a kilókat és az úszógumit, erősen méregtelenít, az eltömődött nyirok pályák megnyitásával helyre állítja a kielégítő nyirokkeringést-ez által a méregtelenítést, megszüntetve a különböző testtájak ödémás állapotát, és a narancsbőrt!

Szalonunkban magas minőségű Body Space gép áll rendelkezésedre:

A Body Space VacuTherm-et bárki használhatja; A gépen változtatható az intenzitás, így lehetővé teszi, hogy az is tegyen az egészségéért és mejelenéséért, aki bármilyen okból nem képes a magas teljesítményű edzésekre.

Hatást fokozó, egyszer használatos hygiéniai nylon nadrágot adunk az edzéshez, továbbá igényes környezet és jó hangulatot biztosítunk.

Az ajánlott edzésmennyiség, ha célod, hogy olvadjanak a kilók és a centik, akkor általánosan heti 2 alkalom. Ha bele akarsz húzni, mert jön a nyár, akkor akár heti 3 alkalommal is rendelkezésedre állunk.

Nem elhanyagolható egyéb, egészségre gyakorolt pozitív hatása sem, kifejezetten ajánlott az alábbi egészségügyi problémák meglétekor:

A vákuum, az infra és az edzés együttes használata felgyorsítja a vérkeringést, ezáltal a szövetek vérellátása javul, az izomzat és az állóképesség erősödik, a lebomlott zsír, a nyirokrendszeren keresztül távozik. Ez egyenesen a gyorsabb zsírégetéshez vezet.

Egy átlagosnak tekinthető 65Kg-os nő kb. 250 kalóriát éget el 30 perc futással.

A VacuTherm egy 30 perces kezeléssel 800-1200 kalóriát segít elégetni! Ez alkalmanként 4x-es eredmény!