Elektrokozmetikai kezelések

Mezolaser Age Attraction – Rádiofrekvencia – RF Multipolar Emotion – IPL fényesztétika – Ultrahang – OXYGÉN terápia

Mezolaser-Age Attraction

A gyönyörű, feszes és fiatalos bőr többé nem elérhetetlen álom. A MILSYS® lézeres mezoterápia kezelésekkel azonnal ragyogó és látványos eredmény érhető el.

Az innovatív technológiának és a bevitt szuperkoncentrátumoknak köszönhetően nem csupán a látható tüneteket kezeli, hanem lassítja az öregedési folyamatokat és hosszú távon segít megőrizni a bőr fiatalságát.

Rádiófrekvencia

Multipoláris rádiófrekvenciás arc-nyak-toka kezelés
Plasztikai szintű eredmény műtéti beavatkozás nélkül Tóth Márta ajánlásával

Nagy igazság, hogy a szolgáltató vendégköre jószerével saját korosztályából tevődik össze. Ezzel nincs is semmi gond, főként, ha a szakember hiteles és két lábon járó reklámja hivatásának. Mivel jó magam már átléptem a bűvös 50-es korhatárt, így teljes megelégedettséggel és jó szívvel ajánlom magamat, illetve ezt a csoda lehetőséget! Rengeteg vendéget köszönhetek ennek az eljárásnak, mivel fantasztikusan látványos és tartós hatás érhető el vele a kezelések során. Amennyiben az idő vasfoga még nem vitt végbe nagy rombolást bőrödön, érdemes prevenciós céllal elkezdeni a kezeléseket, ha úgy érzed, hogy különböző okoknál fogva kissé mostohán bántál bőröddel, itt az idő, vágj bele a kúrába! Jó hírem van: A készülék a plasztikai sebészeti beavatkozás nagyon kellemes alternatívája, ugyanis vele azonos szintű eredmények érhetők el általa abszolút fájdalom mentesen.

INNOVÁCIÓ

A multipoláris rádiófrekvenciás technológia a legújabb tudományos fejlődést kínálja a cellulit kezelésében, a testformázásban, a zsírbontásban, a bőr feszesítésben és az öregedés ellen. Már az első kezeléseknél meggyőző eredményeket láthat. A legújabb fejlesztésű csúcskészülék a bőr és a bőr alatti szövetek revitalizálását, regenerációját segíti. Az alkalmazott MultiPolar RFTM technológiának köszönhetően mind a bőr feszesítő, mind pedig a cellulit csökkentő és zsírbontó hatás minden korábbi RF technikánál hatékonyabban érvényesül, mind a bőrfelszínen, mind pedig a mélyebb szöveti régiókban.

LÁTVÁNYOS ÉS GYORS EREDMÉNYEK

A cellulit csökkentő rádiófrekvenciás kezelések alapja a bőr alatti sejtek és az azokban raktározott zsírszövetek vezetőképességének különbségén alapul. A rádiófrekvenciás stimuláció hatására ezen vezetőképesség különbség a zsírszövetek mintegy háromszor gyorsabb melegedését eredményezi, mely a felgyorsult metabolikus folyamatokon keresztül nagyban felgyorsult zsírlebontást tesz lehetővé. A penta- illetve hexapoláris rádiófrekvenciás technológia a klinikai tesztelések tanúsága szerint mind a bőr felső, mind pedig annak mélyebb rétegeiben eredményesebben fejti ki zsírlebontó hatását a korábbi technológiákhoz képest.

LÁTVÁNYOS ÉS GYORS EREDMÉNYEK

Az Emotion RF4 berendezéshez egyedülálló módon négy darab, különböző méretű és elrendezésű kezelőfej (Tripolar1, Tripolar2, Pentapolar és Hexapolar) csatlakozik, melyek segítségével a test bármely területe komplex módon kezelhető.

A fibroblast a bőr alatti kötőszöveti mátrix legfontosabb fehérjéjének, a kollagénnek az előállításáért felelős. A rádiófrekvenciás kezelések hatására egyrészt azonnali kontrakció lép fel a kollagén szálakban, másrészt felgyorsul a sejtek anyagcsere folyamata, mely a fibroblastokat is megnövekedett kollagén termelésre serkenti, ezzel hosszú távú, természetes alapú bőrregenerációt eredményezve.
A penta- illetve hexapolaris RF technológia minden eddiginél hatékonyabb és fókuszáltabb energiabevitelt tesz lehetővé, köszönhetően a speciálisan kialakított rádiófrekvenciás erőtereknek, ezzel rövidebb idejű, a páciensek számára kellemesebb kezelések érhetők el megnövelt eredményesség mellett.
A multipolaris rádiófrekvencia lényege, hogy a rádiófrekvenciás áram több (3, 5, 6) elektróda (pólus) között áramlik. A bőrbejutás mélysége változtatható, így egy időben melegíti a mély és felszíni szövetrétegeket a bőrben. A helyileg keletkezett hő hatására a kezelt területen feloldódnak a zsírsejtek, zsugorodik a zsírréteg, fokozódik a vér- és nyirokkeringés, amely felgyorsítja a szöveti anyagcseretermékek elszállítását. A felélénkült oxigénellátás hatására nő a kollagén- és elasztin rostok termelődése, s így feszesedik a bőr a kezelt felületen. A multipoláris rádiófrekvenciás készülék minden testtájékon kiválóan alkalmazható. A kezelés következtében kisimul és feszesedik a bőr, javul a keringése, fiatalosabbnak tűnik már az első kezelés után.

A MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIÁS KEZELÉS ELŐNYEI

Pontosan oda fókuszál, ahova szükséges, ezáltal ugyanazon hatás eléréséhez sokkal kisebb energiát igényel, mint a korábbi technológiák. Ennek köszönhető, hogy a kezelés kifejezetten kellemes.

Az alkalmazott technológia finom algoritmusokat használ a kezelő elektródák vezérléséhez. Változtatja az áramot és a polaritást, és az ily módon elért változó energia fókuszál a különböző zsírrétegekre.

A vezérlő algoritmusok csökkentik a bőr és a kezelőfej hűtésének szükségességét is, ami hatékonyabb és rövidebb kezelést eredményez.
Az energiát szelektíven irányítja a szövetekre, így jobb és gyorsabb eredményt hoz, aminek következménye, hogy kevesebb kezelésre lesz szükség.
A technológia minden bőrtípusra és bőrszínre alkalmazható.

Ha Ön elmúlt már 18 éves, és az ellenjavallatokban felsorolt egyik kondícióval sem rendelkezik, nyugodtan elkezdheti a kezelést. Különösen ajánlott cellulittal kapcsolatos esztétikai problémákra, lokális zsírbontásra, bőr feszesítésre és terhességi csíkok, striák eltüntetésére. Minden bőrtípusra lehet alkalmazni.

Az Emotionkezelés teljes mértékben biztonságos test- és arckezelő berendezés, mely a nem kívánt esztétikai problémát szúrás- és fájdalommentesen távolítja el.

Egyáltalán nem. Kellemes meleget fog érezni a kezelt területen. A kezelés közben megpihenhet, relaxálhat.

Az EmotionRF4 készüléknek mellékhatása nem ismert, a kezelést követően azonban a kezelt területen bőrvörösséget és enyhe duzzanatot tapasztalhat a vendég, ami teljes mértékben normális jelenség, és néhány órán belül eltűnik.

A multipoláris RF technológia során elektromos áram áramlik kettő vagy több elektróda között. A bőrbe jutás mélysége változtatható, a felszíni és a mélyebb rétegekben található kötőszövetet azonban egyidejűleg képes melegíteni. A hő hatására a zsírsejtek felolvadnak a kezelt területen, ezáltal zsugorodik a zsírréteg, a vér- és nyirokkeringés stimulálásával pedig megnő az anyagcsere.

A rádiófrekvenciás kezelések hatására a hő a mélyebb szöveti régiókat módosítja kezdeti kollagén denaturalizáció formájában, mely azonnali kontrakcióhoz vezet a rostokban. A megnövekedett anyagcsere folyamatok pedig újabb kollagén képződést indukálnak, ami tovább feszesíti a bőr szöveteit – így kiváló ránctalanító módszer hosszú távra.

Már az első kezelés után kaphat látványos eredményeket a kollagén rostok összehúzódásának köszönhetően, de a 6-10 kezelésből álló sorozat végén érheti el az optimális eredményt.

30–60 percig tart a kezelés, a kezelt terület nagyságától függően. Egy alkalommal a maximális kezelési idő 1,5–2 óra lehet.

Nem kell, de ajánlott a kiegyensúlyozott étrend kialakítása, és a nyirokrendszer aktivizálása érdekében pedig 2-3 liter víz fogyasztása javasolt az optimális és még látványosabb eredményhez.

A kezelések heti rendszerességgel történnek. Heti egy alkalom ajánlott.

A kezelést megelőző és követő napon védeni kell a kezelt bőrfelületet, tilos a napozás, szoláriumozás. A kezelést megelőző napon a kezelt testfelület (pl. comb) gyantáztatása sem ajánlott.

Ellenjavallatok

IPL fényesztétika

A PhotonJet V2 IPL orvosesztétikai berendezést azoknak ajánljuk, akik igazán hatékony megoldást keresnek szőrnövekedési és egyéb bőresztétikai rendellenességekre,és ehhez ár-érték arányban a legoptimálisabb megoldást keresik.
A számítógép vezérelt készülék rugalmasan testreszabható a felhasználói elvárásokhoz mérten. Gondos körültekintéssel kiválasztott, továbbfejlesztett készülék, amely sokkal többre képes, mint a régebbi, vagy távol-keleti IPL berendezések. A 24 karátos aranykeretbe fogalt kék zafír kristály szűrő, továbbá a RF és E-light technológia kombinációja által a piac legbiztonságosabb berendezése. A magas minőségnek köszönhetően garanciát vállalunk a kezelések hatásosságáért.

Fényesztétikai berendezésünk „III.generációs IPL” teljesítménye – ezáltal hatékonysága is- megegyezik a lézer teljesítményével!
Teljes körű megoldás a fényesztétikában!

 • Tartós (+végleges+) szőrtelenítés
 • Szőrtüsző gyulladás
 • Pigmentált bőrelváltozások
 • Arcfiatalítás, ránctalanítás
 • Rosacea, hajszálér tágulatok
 • Seprűvénák
 • Akne, gyulladt pattanásos bőr
 • Psoriasis

Számunkra fontos a hitelesség és megbízhatóság, ezért felhívjuk a figyelmet, hogy végleges szőrtelenítés élő szervezeten nem létezik!!! Reklámokban meggyőzés céljából gyakran olvashatjuk ezt, de tudnunk kell, hogy a helyes kifejezés a „tartós”, mivel az eljárás évekre jelent megoldást a „hajhagymát” tápláló erecskék likvidálásával! A kezelést fenntartó jelleggel 1 alkalommal, kb 3-4 évente a helyenként visszanövő pihéken ajánlott megismételni!

Ultrahang

Ultahangos Spatula 3in1

Vezetéknélküli ultranhangos készülék a bőr mélytisztítására, hámlasztására és intenzív bőr regenerálásra. Manapság minden kozmetikai szalon alapkelléke.

3 funkció:

 • Hámlasztás = Gyengéd és hatásos eltávolítása az elhalt hámsejteknek
 • Mélytisztítás = Fájdalommentes eltávolítása a komedóknak
 • Mezoterápia = Aktív hatóanyagok bejuttatás a bőr mélyebb rétegeibe

3 hatás:

 • Egészségesebb megjelenés , javítja a bőr általános állapotát
 • Egységes bőrfelszín, bőrirritáció nélkül
 • Simább és erősebb bőrt eredményes

OXIGÉN TERÁPIA

TRANSZDERMÁLIS OXIGÉN TERÁPIA

Mindenki tudja, hogy az egészséges bőr alapja a hidratálás, de az oxigén pótlására csak kevesen gondolnak. Pedig ez utóbbi is alapfeltétele a sejtek regenerálódásának, és 25 éves kor felett a bőr sajnos egyre kevesebbet köt meg belőle. Ráncok, gyulladások, kötőszöveti problémák, élettelen-fakó bőrszín, pigentfotok, rozácea, aknés guadás és bőrmegereszkedés ellen is hatásos az oxigénes arckezelés. A rossz minőségű városi levegő, a dohányzás, illetve, a csaknem egész napos zárt, fűtött térben tartózkodás is előidézhet oxigénhiányos állapotot a bőrben, ami a testben lezajló anyagcsere folyamatokat, és a bőrképet is negatív irányban befolyásolja. Ha az anyagcsere működése nincs egyensúlyban, a szervezetünk nem működik tökéletesen, amitől a bőrünk állapota is rohamosan romlik. Nagyjából 25 éves kor felett a bőr oxigénmegkötő képessége fokozatosan csökken, ami kedvezőtlenül hat a vérkeringésre, ezáltal lassulnak a bőrszövet méregtelenítő és regeneráló folyamatai. A sejtosztódás is egyre lomhábban megy végbe, és meggyengül a bőr ellenálló képessége, ami teret enged annak, hogy az öregedési folyamatok felgyorsuljanak. Az oxigénes arckezelés ezen problémák összességére nyújt megoldást. A bőr oxigénpótlása önálló terápiaként, de egyéb arckezelésekkel kombinálva is megállja a helyét.

A kúraszerűen végzett, rendszeres oxigénes arckezeléssel fenntartható a fiatalkori sejtosztódás és bőrregenerálódás, így a bőr visszanyeri egészséges nedvességtartalmát, vagyis frissebb, üdébb megjelenést kap. Mivel az oxigénterápia a sejtek közti szerkezetet is megerősíti, valamint feszesebbé teszi a laza kötőszöveteket, sokkal rugalmasabb, tömörebb, simább bőrképet eredményez.
Az oxigén veszély nélkül fiatalítja a bőrt, a belélegzett oxigén pedig az allergiás panaszokra is kedvezően hat. Az oxigénes arckezelés kozmetikai oxigéngenerátorral történik, mely azon kívül, hogy 99%-os tiszta oxigént termel, 2,5 bar nyomással a bőrtípusnak megfelelő vitaminokat, hyaluron savat és szérumokat képes a bőr mélyebb rétegeibe juttatni. Ez a kombinált kezelés az oxigén jótékony hatásait sejtmegújító hatóanyagokkal ötvözi. Az oxigén ugyanis növeli a sejtek tápanyagfelvevő képességét, így biztos, hogy nem vész kárba a sok bőrbe töltött antioxidáns.
Az oxigénes arckezelés a fiatalabb és idősebb korosztály számára egyaránt ideális, hiszen a gyulladt, irritált bőr regenerálódását éppúgy elősegíti, mint a ráncok eltűnését. Az oxigénnel egyidejűleg bejuttatott hatóanyagok személyre szabhatóak, ezáltal optimalizálható a sejtkárosító szabad gyökök elleni küzdelem is.

Időpontfoglalás / Kérdés esetén

Fordulj hozzánk bizalommal személyesen vagy a honlapunkon megjelölt elérhetőségeinken!