Oxygeni hajgyógyászat

Ismerje meg bővebben az Oxygeni hajgyógyászatot!

Kiknek ajánljuk terápiánkat?

Oxigénterápiás kezelésünk ajánlott minden típusú haj- és fejbőrprobléma kezelésére, legyen az hajhullás, kopaszodás, zsíros vagy száraz korpásodás, fejbőrirritáció, ekcéma, pikkelysömör, kemoterápia és sugárkezelés utáni hajnövesztés, hajbeültetés előtt és után, roncsolt, élettelen haj és hajvég, lassú, sikertelen hajnövesztés, tartás nélküli, lelapuló, vékony szálú haj, de a problémák megelőzésére is kiemelten ajánlott prevenciós céllal.

A hatékony hajápolási termékeknek nem kéne károsítania sem a környezetünket, sem a saját egészségünket!

Egyedülálló oxigénterápiás kezelés minden típusú haj- és fejbőrprobléma kezelésére

Az oxigénterápiás kezelés 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmaz, a kontraindikációk 0,1% alattiak, így kismamák, terhes nők, gyermekek számára is nagy biztonsággal ajánlott.

Közel 60-féle vitaminnal és tiszta oxigénnel lépünk fel a haj- és fejbőrproblémák ellen

Az Oxygeni Hair oxigénterápiás kezelés egyedülálló egész Európában, magyar fejlesztés és gyártás, amely 100%-ban vegán natúrkozmetikumokkal lép fel a haj- és fejbőrproblémák ellen. 100%-ban tiszta palackozott oxigénnel, 3 bár nyomással juttatjuk a hatóanyagokat a fejbőr legmélyebb rétegeibe, ahol a sejtanyagcsere történik.

Termékeink 100%-ban vegán natúr kozmetikumok, kemikália-, parabén-, SLES-SLS- és szilikonmentesek, illetve illatallergén és színezék sem található bennük. A gyártás során nem végeznek állatkísérleteket. Termékeinket 100%-ban lebomló műanyag palackba csomagolják, ezáltal védjük mi is környezetünket.

A 14 alaptermékünk személyre szabottan, problémától függően frissen elegyíthető, amelyhez egyéni receptúrát kínálunk haj- és fejbőrtípusnak megfelelően. Célunk, hogy speciális, professzionális hajgyógyászati programot kínáljunk minden vendégünk számára. Termékeinket otthoni használatra is ajánljuk vendégeinknek, és ehhez megfelelő receptúrát biztosítunk vendégeink számára.

Időpontfoglalás / Kérdés esetén

Fordulj hozzánk bizalommal személyesen vagy a honlapunkon megjelölt elérhetőségeinken!